ΕίδησηΒράβευση του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
(Κατηγορία Τοπικά : Ειδήσεις)
Δημοσιεύτηκε απο Γιαπρακίξ
Κυριακή 13/02/2011 - 03:02:41

Μεγάλη τιμή και χαρά για τους μαθητές του 5ο Γυμνασίου Κοζάνης ήταν η βράβευση τους με έπαινο από τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Πρόεδρός του κ. Κων/νος Γιαννόπουλος, για άλλη μια φορά η μαθητική κοινότητα έδειξε το ανθρώπινό της πρόσωπο συνεχίζοντας να δίνει το παρόν σε μια τόσο σημαντική κινητοποίηση του Οργανισμού.
πηγή: tharos.gr


Ο Διευθυντής του Γυμνασίου, Σάββας Θεοδωρίδης, υπενθυμίζει ότι οι μαθητές του Γυμνασίου με δική τους προωτοβουλία ανέλαβαν τον περασμένο Δεκέμβριο να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης, για να τα προσφέρουν μέσω του Οργανισμού σε παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο – και όχι μόνο.

Το χαμόγελο του παιδιού ξεκίνησε ως επιθυμία του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου που, λίγο πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή, αποτύπωσε στο ημερολόγιό του το παιδικό αυτό όραμα. Το όνειρο του Ανδρέα πήρε τη μορφή του πρώτου Σπιτιού για τα παιδιά, που λειτούργησε λίγους μήνες μετά.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι μέσα από τον Οργανισμό αυτόν, εδώ και 15 χρόνια, υλοποιούνται δράσεις για την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας, αλλά και της ασφάλειας χιλιάδων παιδιών στην Ελλάδα, που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Απασχολούνται σ’ αυτόν, εκτός από τους εργαζόμενους, εκατοντάδες εθελοντές και , χάρη στις δωρεές (χρηματικές ή σε είδος) απλών ανθρώπων, φίλων και εταιρειών, καλύπτονται οι ανάγκες των παιδιών αυτών.

Τα παιδιά του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης, που έκαναν περήφανους γονείς και καθηγητές, μας δείχνουν το δρόμο. Ας τους ακολουθήσουμε


Αυτή η είδηση είναι αποGiapraki.com
( https://mail.giapraki.gr/news.php?extend.8707 )


Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.0261 δευτερόλεπτα, 0.0029 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 17.