Τετάρτη 09 Φεβρουάριος 2011
Τετάρτη 09/02/2011 - 12:13:56
Έκδοση για εκτύπωση  Δημιουργία PDF αρχείου απο την είδηση αυτή   
12η Συνάντηση Giapraki.com το Σάββατο 19/2/2011
Συντάκτης mmingos στο Τοπικά : Ειδήσεις
Εκτεταμένες Έρευνες έδειξαν ότι όσο πιο κοντά και αν νομίζουμε οτι μας φέρνουν τα ηλεκτρονικά μέσα, τόσο μας απομακρύνουν από την προσωπική επαφή. Ήδη αρκετοί νεολαίοι στην Αμερική έχουν μειώσει έως και 80% το ποσοστό των εξόδων τους από το σπίτι και περιορίζονται στην ηλεκτρονική επικοινωνία. Εσείς μήπως ακολουθείτε αυτό το παράδειγμα ? Μήπως έχετε λιώσει μπροστά στο Facebook κουτσομπολεύοντας τις φωτογραφίες των φίλων σας καθημερινά ? Σταματήστε την Facebookική κουλτούρα τώρα ! Κλείστε το PC τώρα και πάμε για μια ρετσίνα, να σας δούμε απο κοντά ! Το giapraki.com κόντρα στην ηλεκτρονική εσωστρέφεια προωθεί την προσωπική επαφή και σας προσκαλεί στην ετήσια συνάντηση που διοργανώνει.

Το website Giapraki.com (που εντός ολίγων ημερών θα γίνει μόνο Giapraki.gr) διοργανώνει την 12η συνάντηση το Σάββατο 19 - 2 - 2011 και ώρα 21:00. Στην συνάντηση αυτή θα γιορτάσουμε και τα 7 χρόνια του Giapraki. Ως συνήθως θα πάμε για φαγητό, αυτή τη φορά στην ταβέρνα "Το κουτούκι". Ελάτε λοιπον να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά, παλιά και νέα μέλη του giapraki.

Σχόλια : 0, Bookmarks:           
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.1782 δευτερόλεπτα, 0.1063 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 48.