Πέμπτη 24 Δεκέμβριος 2009
Πέμπτη 24/12/2009 - 12:36:29
Έκδοση για εκτύπωση  Δημιουργία PDF αρχείου απο την είδηση αυτή   
Επαγγελματικός Οδηγός Κοζάνης απο το Giapraki.com
Συντάκτης mmingos στο Giapraki.com
Το Giapraki.com προετοιμάζει τον Επαγγελματικό Οδηγό του Νομού Κοζάνης. Ήδη έχουν ξεκινήσει επιχειρήσεις να εγγράφονται δωρεάν στον οδηγό μας και η εγγραφή θα συνεχίσει να είναι δωρεάν για αρκετούς μήνες ακόμα. Επαγγελματικός Οδηγός Κοζάνης. Εύχρηστος, με αρκετές υποκατηγορίες και εύκολη αναζήτηση έχει σαν σκοπό να ενημερώσει τον επισκέπτη του Site που αναζητά επαγγελματίες στο Νομό Κοζάνης.Η Ηλεκτρονική Διαφήμιση είναι πλέον γεγονός και αρκετός κόσμος απο όλες τις ηλικίες περνάει αρκετό χρόνο στο Internet για δουλειά η για διασκέδαση. Πληροφορήστε τους επισκέπτες μας για την ύπαρξη της επιχείρησης σας. Διαφημιστείτε κάπου που σας βλέπουν. Καταχωρήστε την επιχείρηση σας δωρεάν !

Επίσης το Giapraki.com προσφέρει αρκετές δυνατότητες διαφήμισης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Νομού Κοζάνης.
Η διαφήμιση σας βρίσκεται 24 ώρες / 24 ωρο online ενώ έχετε το μοναδικό προνόμιο να ελέγξετε την απόδοση της διαφήμισης σας μέσω του συστήματος παρακολούθησης στατιστικών της Adsnet.gr. Αυτό σημαίνει οτι βλέπετε καθημερινά και σε πραγματικό χρόνο, πόσοι είδαν την διαφήμιση σας και πόσοι έκαναν κλικ επάνω της. Πληροφορίες για να διαφημιστείτε στο Giapraki.com θα βρείτε εδώ.

Σχόλια : 3, Bookmarks:           
Λέξεις Κλειδιά : κοζάνη, kozani, Φωτογραφίες κοζάνης,ΚΟΖΑΝΙ, αποκριές, αποκριά, αποκρια, καρναβαλι, τει, Τ.Ε.Ι. , Δυτική Μακεδονία,west macedonia, ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, kozanis


Η εκδοτική ομάδα του giapraki.com δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο και τις απόψεις που μπορεί να εκφράζουν τα
μέλη του. Κάθε ένας είναι υπεύθυνος του λόγου του. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την
ομάδα συντάξης του Giapraki.com στο info@giapraki.com

Κανόνες Λειτουργίας του Forum, Πολιτική Απορρήτου
Χρόνος παραγωγής σελίδας: 0.2406 δευτερόλεπτα, 0.1617 απο το χρόνο αυτό για SQL queries. DB queries: 48.